Keitä me olemme?

Hylkylän tila on perinteikäs maanviljelystila Pihtiputaan Rönnynkylällä. Se sai aikoinaan nimensä siitä, kun tilan perustaja lähti Amerikkaan ja kyläläiset jo luulivat hänen peräti hylänneen tilansa. Kyllähän Otto sieltä palasi kuitenkin tilalleen.

Hylkylä on sen jälkeen vaihtanut omistajaa lähipiirissä kolmeen kertaan eli neljännet omistajat ovat nyt vetovastuussa. Hylkylän tilan omistavat Meiju ja Sami Korhonen sekä Tuija Siidorow yhteisen maatalousyhtymänsä kautta. Käytännössä viljely on agrologi-Samin toimialaa, hevosenhoitajan ja hevoshierojan ammatteihin kouluttautuneen Meijun näpeissä pysyvät hevoset ja tallin toiminta ja Tuijan ammattialaa on myynti- ja viestintäsektori.

Hylkylän tila
Rönnyntie 53, 44800 Pihtipudas

Y-tunnus: 2966870-9 Maatila Sami Korhonen

Meiju Korhonen
Hevosalan palvelut: 040 506 3122

Kuvassa myös Venla-suomenhevonen.

Sami Korhonen

Maatila Sami Korhosen palvelut
mm. kuivaus, lajittelu, peittaus, urakointi:
0400 543 202

Kuminapeltokuvassa on myös Meiju.

Tuija Siidorow

Tilan sesongeissa kiirekerttuna apuna,
muutoin taustatehtävissä.


Hylkylän tila on keskellä sydänmaaseutua pohjoisessa Keski-Suomessa. Tilamme on Saaninjärven rannalla Pihtiputaalla. Pyrimme toiminnassamme siihen, että maa pysyy puhtaana, vesi raikkaana ja ilma kirkkaana samalla, kun tuotamme ihmisille turvallista ruokaa syötäväksi ja elämyksiä elettäväksi sekä pidämme huolta eläimistä.

Meille on merkitystä myös sillä, että tällä samalla rantatörmällä ja pihapiirissämmekin on asuinpaikkalöydöksiä kivikaudelta asti. On erityistä olla yksi lenkki pitkässä ketjussa.